Biesboschexperience

29 september - 1 oktober 2023 kano experience in de Biesbosch

De Camping

Water en natuur, sport en stad. Stayokay Dordrecht ligt aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch, op een prachtige plek gelegen aan het Moldiep. Het is een kleine, rustige camping. Naast het kampeerterrein waar ook caravans en campers kunnen staan is er ook een mogelijkheid om er te verblijven in het gezellige hostel. De kanosteiger ligt aan de camping en na de start zitten we gelijk in de Biesbosch. Er is tevens een bar en lounge met een eenvoudige menukaart. Natuur, Rust en Ruimte zijn de kenmerken van de camping. Door de gunstige ligging ten opzichte van Het Nationaal Park De Biesbosch komen jaarlijks vele kampeerders terug om de natuur in de omgeving verder te verkennen.
www.stayokay.com/nl/hostel/dordrecht
Om te reserveren of aan te melden voor de camping moet je bellen of mailen naar dordrecht@stayokay.com +31 (0)78 621 21 67, onder vermelding van Biesbosch Kano Experience, inschrijven via de website is helaas niet mogelijk.
In StayOkay is het ook mogelijk om een kamer te huren. Daarvoor kun je wel gebruik maken van de inschrijving op de website.